Monday, March 21, 2011

1 hari sekolah ? macam-macam

hari ni hari first sekolah lepas cuti sekolah seminggu . masing-masing masih lagi dalam mood cuti . asyik tidur aje dalam kelas . termasuklah aku . pagi-pagi lagi member2 aku dah tegur :


  • hey , mane baju kuning kau ?
  • oii , pengawas . baju baru mane ?
  • kenapa tak tukar baju lagi ?
hoii . korang perli ke ape ni . aduyaii~ sakit hati eden ni . aku tak beli lagi lahh . malas pulak nak cari baju kat banyak-banyak kedai ni . penat . tapi , akak form4 sekolah aku tu . dapat pulak baju nye . eee~ tak paham aku . okayy ! aku rase berat pulakk nak tinggal kan baju putih aku tu . nanti rindu . *wekk , sile muntah sekarang . tapi aku rase macam kene perli pulak tak pakai baju kuning tu . dorang kate nanti kawan-kawan yang lain tak respect ko as a prefect . tapi bagi aku . tak pe lah . redha je . tak nak hormat sudahh . *poyo disini .

pagi tadi ade suntikan HPV yang 3rd dos . dos yg terakhir la ni . aku rase nurse yang suntik kali ni agak kasar . sakit woo . dia da masukkan jarum tu . dia tarik balik . pastu baru dia tolak sampai habis ubat nye . ohh damn~ memang sakit . tapi aku buat-buat rock je . tak kan nak nangis pulak . memang lahh tak rase nak nangis pun . tapi sakit nye yaa amat . hanya TUHAN saje yang tahu . lepas tu tangan aku jadi lenguh . kepala aku pulak pening aje . nasib baik lahh nampak cikgu masih okayy lagi . kalau tak asik kene marah aje . angin cikgu dah la tak berapa okayy hari ini . amat mengecewakan . 

petang tadi ade training netball . aku datang lambat . why ? aku dah rase bosan ouh . aku rasa macam dah tak nak main ouhh . warm up tadi pun aku tak buat . balik awal pulakk tu . sungguh aku pentingkan diri . *jangan jadi macam aku . sumpah~ makin hari . makin bosan . dengan lemak yang aku ternak sepanjang cuti sekolah yang lalu telah memberatkan tubuh ku ini . dan aku malas untuk berlari . huh~ aku gemuk . 


obes sudahh ~

2 comments:

nadea said...

HPV yg 3rd dos mmg skit..
nurse uh sndri yg ckp...
3rd dos yg tersaket.....

anis said...

la , ye ke . pnat je mlut aq ni maki hamun nurse tu . hahaaa~ tp enn . lpas aku dpt 3rd dos tu . kpale aq pning gler . 2 hari . pning trok .