Thursday, March 17, 2011

rindu sekolah rendah

pagi tadi aku pergi sekolah lama aku . sekolah rendah *yang indah lagi bersih . memang cantik pun sekolah rendah aku tu . saje je lahh datang sane pagi tadi nak tengok budakbudak tu main . first, aku pergi dekat bola baling . aku tengok budak-budak tu main . pastu, cikgu tu ajak aku main . agak ganas lahh weii . jenuh aku . letih gile lahh . dah la time main pagi tadi tu aku tak pakai kasut . main dengan budak-budak yang pakai but . memang sakit lahh dorang pijak . hmm , tak pe . tak pe . main untuk suke-suke . ape aku kesah . tak kan lahh aku nak maki hamun dorang pulak kan . tak patut betul aku ni   .

secondly dan juge yang lastly , main bola jaring pulakk . tak de la main yang 7-7 tu . just join latihan untuk menaikkan stamina *cewahh . sumpah aku cakap , cikgu baru tahun ni yang ajar netball tu . memang bagus . bagus gilaa . garang tapi memang puas hati lahh . cikgu tu bagus . aku suka . aku suka .

main dengan budak-budak tu sumpah best . enjoy je . kalau main dengan budak sekolah aku . rase nak gaduh aje . ade je yang tak puas hati . menyampah je kadang-kadang tu rase nak keluar je dari team tu . main dengan budak-budak tu lagi best lahh . happy saje . even, main dengan budak-budak yang tak berapa nak terror tu *ehh, aku terror ke ? bajet je ni . tetap fun . aku rase nak main dengan dorang je untuk pertandingan tu . tips yang cikgu dorang bagi tu . memang seronok . bagus lahh aku cakap . kalau boleh aku nak pinjam cikgu tu train sekolah aku pulakk . mesti ade harapan nak menang kann .




                                                                                      aku bukan GS ataupun GA 

No comments: