Saturday, April 30, 2011

perpisahan (part I)

hye hye hye !!

hari ni hari last teacher farahani praktikal dekat sekolah aku . malam tadi ade buat farewell party untuk techer farahani and her bff teacher aisyah . dorang ni cikgu praktikal yang paling best pernah aku jumpa . sedih sangat-sangat dorang dah nak balik unisel . hari ni last . mood sedih + hiba + sayu gilaa .

party malam tadi . teacher-teacher tu nangis . terharu kate nye . aku kate party ni cincai-cincai je tapi teacher farahani kate tak cincai langsung . nampak nya dia sangat appreciate pe yang kiteorang wat tu . sumpah aku cakap . party nya kecil-kecilan je . tapi dengan ade nye budak-budak kelas aku yang memang otak gila-gila campur dengan budak choral speaking yang agak malu-malu kucing tu . memang gempak habis . macam-macam idea gile keluar time party malam tadi .

budak kelas aku wat persembahan sengal kud malam tadi . ade ke pergi nyanyi lagu hari raya . sengal kann . tapi tetap enjoy . budak choral nyanyi lagu nasyid "doa perpisahan" . sumpah sedih gila time tu . tapi aku tak nangis . feel sedih tak sampai lagi time tu .

nota kaki : sepatut nya aku post entry ni malam tadi tapi internet wat hal pulak . stuck !!




to be continue . . . 

1 comment:

ika diha said...

memang sedih la weyh teacher da x ajr kite lgi :{
aku pn sedih gak lah huhuhu...