Tuesday, May 3, 2011

perpisahan (part II) "malam farewell party"

hye hye hyee !! dalam entry aku yang lepas . aku cerita pasal farewell party teacher-teacher praktikal aku kann . hari ni aku nak upload beberapa gambar sepanjang party tuu . sedih teringat kan party yang cincai malam tuu . sangat merindui saat itu ='(



ni lah teacher praktikal tuu , yang baju kuning tu lahh teacher Farahani aku .yang baju kelabu tu pulakk teacher Aishah

dorang ni boleh menang award BFF terbaik lahh aku cakap . kat mane-mane aku nampak dorang mesti berdua . dah macam belangkas .


aku interframe time ni . memang kene kutuk lahh nan budak laki abis-abisan time ni .
ade aku kesahh ? yang penting aku ade gambar dengan cikgu berdua nii .






budak lelaki yang memang sporting habis lah aku cakap . memang kecoh lah party malam tu . tak berhenti gelak . dorang ni wat aksi-aksi yang boleh buat orang ketawa .





budak perempuan 2B yang ayu lagi cun melecun . korang memang best . korang same-same serikan lagi party malam tuu . korang terbaekk lahh aku cakap .


epul , izul , syamil . .  aku tak taw la korang buat gaya pe ni . muka korang je banyak dalam phone aku . menyemak aje . . 




izzul comel (=

muka kacak !! kene tonyoh dengan krim kek .









saat-saat indah malam party tuu . wahhh~ sedih . sedih . sedih .


sorry to nadh , aku pinjam pakwe ko sekejap . jangan marah !!






No comments: