Friday, June 24, 2011

Bila Lelaki Berkata


Bila lelaki berkata...
Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mesti ada krisis ni...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai pulak macam sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yang kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dapat lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang di belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mesti dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik di tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik di tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pun kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak orang kaya ni.
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: sugar daddy mana entah dia rembat.

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki 
elaki akan kata: wah...caringnyer..
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever..
.Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: sikit-sikit nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2 
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email 
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!