Saturday, June 18, 2011

majulah sukan untuk negara. *tak de kene mengena . . .

Hari ni hari Sabtu kan. Cuti lah kan. Tapi aku sekolah. Ada sukan tahunan sekolah. Tak berapa best macam tahun lepas. Tahun lepas olahraga. Lagi gempak. Tapi tahun ni main sukan-sukan macam bola jaring, pingpong, badminton dan macam-macam. Malas pulak aku nak list kan banyak-banyak.

Ada kakak senior aku ni yang memang rajin gila ambil gambar kalau ada apa-apa event dekat sekolah. Kalau dah tangkap balik je terus dia upload dekat facebook dia. Memang cepat lahh. Sebab tu lah nama dia Atyra Supergurl. Dia pun ada buat entry pasal hari sukan ni. Aku tak banyak ambil gambar. Aku ambil gambar dengan kawan-kawan je. Gambar sengal-sengal je.

Aku tak de apa nak cerita dah. Kita layan gambar je lahh.



Acaranya start lambat gila lah aku cakap. Aku pun letih tunggu. Dah banyak kali aku berdiri pastu duduk. Dah macam orang tak de punggung. Hahahaa~ Budak-budak ni sempat tidur dekat kantin. Tak boleh blah betul. Aku nak gelak je tengok dorang ni. Kat kantin ni pun boleh beradu.



Ni maskot apa pun aku tak tahu lah. Tapi orang kata ni macam drakula. Style je. Comel kann?


Ni kakak PBSM. Muka serius je. Macam xpert je bab-bab ubat ni. Padahal tak tahu pape pun.

penghabisan stok nasi lemak 


muka setapak main peranan. aset ni.

Nak makan pun kecoh dorang ni. Malu lah ape lah. Last-last bantai gak makan dalam dewan. Nampak sangat muka kebulurnya. Yang pakai baju merah tu miss Badot a.k.a Nadh. Makan nasi lemak. Memang masyuk la di kala perut sedang berhip-hop kerana lapar yang teramat impak maksima.

                                             
Kami ingat kami divadivana a.k.a model. Sebab tu lah kami posing macam ni. Hahaha~

Aku malas nak cakap siapa menang siapa kalah. Sebab aku kalah. Kalah bermaruah *tah pape tah. Tak pe lah kan. Tahun lepas dah johan time olahraga. Tahun ni bagi peluang dekat ferqah lain. Kiteorang memang saje je main cikai-cikai ni *ayat nak cover kalah. Hahahha...

Aku malas nak buat entry panjang-panjang sebab aku dah rasa entry ni memang panjang. Nak abiskan entri dengan gambar jugak.

aku paling tinggi. Style kann?
hahaha~

4 comments:

Zinedine Zaiddin said...

Kem salam eh kt akak PBSM tu. Cm cute la tgk dia. XD

anis said...

bley je kem slam , mmg cute pun aqk ni ,

ATYRA said...

atyra supergurl ? hahaha . b0le pulak teselit nme budak c0mey tu kn . hahaha

anis said...

budak comey ? perasan la tu , hahaha~