Sunday, July 31, 2011

BARU itu NEW . NEW itu BARU .

Aku ada header baru la hari ni. Mak oii !! Terujanya aku. Header ni lah yang paling semart aku rasa. Hehee. Aku ni bukannya pandai sangat nak buat header-header ni. Jadi aku mintak jasa baik kawan baik aku ayn (nama baru dia). Sebelum ni panggil wak j-nol je. haha~  Dia buatkan header aku yang comel lote tuu.


Smart tak header aku ? Smart kann. Baik cakap smart kalau tak aku gigit kau. Hahaaa~

Doodle yang pakai tudung tu. Sumpah comel. Comel gila macam aku *perasan. Hahaa. Jari jemari dia buat peace yoo . Wahh , rock jugak doodle aku ni. 

Untuk wakkkk . . :
 Terima kasih sangat-sangat sebab buatkan aku header ni. Aku suka sangat. Comel sangat. 

4 comments:

Wani said...

comelnyaaaaaaaaaaaaa !
aaaaaaaaaaaaaa , haha

anis said...

huhuu~ kwn kite yg buatkn header ni ,

natasha alya said...

Nak jugak header , hihi #tak malukan :p

anis said...

tk yh nk mlu2 , mnx je at wak , hahaa ,