Tuesday, September 6, 2011

Lawak yang tak berapa nak antarabangsa



Girl: Awak merokok?


Boy: Tak.


Girl: Minum?


Boy: Tak.


Girl: Ada kereta?


Boy: Cuma ada BMW,WOLKSWAGEN,SUBARU,HONDA DENGAN FERRARI.


Girl: [Wah anak orang kaya rupanya] Rumah kat ne?


Boy: Bukit Antarabangsa.


Girl: Wah mesti mahal.


Boy: Tak la. Cuma RM 950,000.00 je.


Girl: Dah pernah pegi haji?


Boy: Umrah baru 3 kali. Haji 2 kali.


Girl: Wah. [Calon suami mithali] kerja apa?


Boy: Pengarah syarikat.

Girl: [Confirm jadi boyfriend aku] HOBI?


Boy: Tipu orang.







Girl : [Ahh sudahh] @#!$%&#




Agak-agak kalau korang ada jumpa manusia macam gini rupa , apa patut buat ? Kalau aku lah, boleh jadi badut la. Lawak bengong. Hahahaa.


p/s: Dialog ini telah dicuri dengan jayanya dari status orang-orang di facebook.

2 comments:

yaya said...

bg pnampar je kat org cmtu..ha3..sabor jela..

anis said...

jom kita tampa rmai2 , hahaa ,