Tuesday, October 25, 2011

Demam exam err ?

Sekarang minggu exam. Minggu mencintai buku sepenuh hati. Ouh. So sweet. sweet tapak kasut engkau lah kan. Minggu exam memang haru. Semuanya jadi kelam kabut kalau belajar last minute macam aku ni. jangan dicontohi kelak pasti menyesal. Hahahaa. 

Sebelum exam ramai gak classmates aku yang struggle gila babeng tahap gaban. Tekun gilaa lahh aku kata. Ada satu hari tu kelas senyap sunyi sebab semua budak belajar. Memang tak percaya. Tapi kene percaya gak sebab itulah realitinya. Kelas paling bising jadi senyap sunyi. Kan pelik tu. Budak kelas aku tekun gila kalau study math. Aku bukak buku math pon dah nak muntah. Menyampah dengan mathematics. Sebab menyampah la paper math aku kosong je time exam. Memang terbaik lah aku kata.

 Haaa, sekarang kan aku ada habit baru. Aku suka tidur masa exam. 15 minit jawab exam. Pastu aku terus tidur. Hishhh, teruk gila ahh. Sejak biler entah habit ni datang pon aku tak sedar. Sejak exam lah kot. Aku ada benda nak cakap ni. Tengok lah  . . . .



semoga berjaya !!

No comments: