Monday, October 3, 2011

Nak naik kelas tapi malas

Wahh , dah lama gila seiyh tak update blog. Bukannya malas nak update tapi moderm internet kat rumah tu rosak pulak. Boring gila lah jadinya. Blog ni pon dah bersawang agaknya. Hujung bulan ni dah nak periksa akhir tahun. Aku ni study apa pon tak. Malas gila lahh. Nak naik kelas tapi malas. Whatthefish lah kan. Orang yang malas tak akan berjaya weiyhh. Haaa, kan da keluar petua tu.

Dah lama tak bukak blog ni. Nak update ape pon dah tak taw. Tak de idea. Padahal sebelum ni ada je benda nak cerita. Sekali dah bukak. Hilang semuanya. Entah pape ntah kan. Dah nak dekat exam ni belajar kene gigih la sikit lepasni. Gigih? Tak boleh blah betul. Hahahaa. Bagus jugak moderm rosak ni. Tak de lah santak sangat aku nak ngadap laptop tu. Kang asik bukak facebook aje. Belajarnye idok.

Nak naik kelas tahun depan !!  Nak dapat result gempak !!

Study lepak , Result gempak





No comments: