Tuesday, November 29, 2011

Bila menang dipuji . Dah kalah di keji .

Dah seminggu cuti sekolah. Baru hari ni facebook aku meriah. Twitter aku pulak yang menyepi. Salah timing bukak twitter ke ni. Status aku baru berapa kerat je yang like. Dah ada yang cakap bukan bukan. Kata aku hot la apa la. Kau ingat apa hot hot ni. Hot dog ehh? *gurau gurau

Hari ni aku check twitter. KOSMO jadi trends. Hmm dah kenapa ni. Aku baca punya baca baru ku tahu sebab nya. Ramai gak yang bengang dengan kosmo hari ni. Meh sini kite cekidaut.

aku amek dari sini

Headline yang seakan-akan mengutuk ni mengundang kemarahan ramai orang *cehh cehh ayat. Bukan senang la nak menang. Cuba la kalau kau yang main atas padang tu. Rasa macam mana penat. Rasa macam mana kaki kejang. Rasa macam mana jatuh. Rasa yang macam macam lagi la. Kita tak rasa memang senang la kita cakap.

Dulu masa menang bukan main lagi. Puji melambung. Bila kalah nak mengkeji pulak. Peminat setia selamanya ke ni? Not ultas malaya betul lah. *harimau malaya selamanya* dengar balik lagu tu. 

Dan aku masih tertanya tanya kemana star aku. Dah dua game dia tak turun ni. Injured ke apa ni? Aku tak tahu. Siapa tahu kenapa Baddrol Bakhtiar tak turun padang ?

2 comments:

yanie sorang said...

baddrol tak main sbb umor dye dh lebih 23 bile olmpik nty.. :D kite same lahh suke baddrol jgk.. hihi

anis said...

ouh . kira ramai tak main sebab faktor umur la ni ye .