Tuesday, November 22, 2011

Harimau vs Garuda

Malaysia menang emas dalam Sukan SEA dan telah mengalahkan Indonesia. Haa , gila kau tak seronok. Mesti la seronok kan. Negara aku ni yang menang. Malaysia menang penalti 4-3. Aku tengok game ni malam tadi sumpah sakit hati. Stadium Bung Karno tu dah macam tempat shooting la pulak kan. Banyak drama la weii. Cukup-cukup la. Dekat Malaysia dah banyak sinetron Indonesia jangan nak tambah lagi sinetron.

Kepada captain Harimau Muda Baddrol Bakhtiar. Aku tetiba minat kau la. Hahaha. Tengok game ni malam tadi punya pasal la ni. Serius minat. Dia memang star la dalam Harimau Muda.

Apa-apa pun tahniah la dekat Harimau Muda sebab dapat pingat emas ni. Baru orang indon boleh diam. Tak memperkutak-katikkan Malaysia yang awesome ni. Asal ada bola Malaysia lawan Indonesia je mesti ada isu yang buruk-buruk. Bendera jalur gemilang tu jugak yang jadi mangsa. Tak hormat langsung dekat negera orang. Kalau Indonesia tu dilanda bencana ke apa kan. Aku rasa Malaysia yang sampai dulu. So , Indonesian please be nice to all Malaysian. 

4 comments:

pena rozie said...

Tahniah.... Malaysia Boleh.

anis said...

ye , Malaysia memang Boleh .

eiyra said...

hailaa , badrol bakhtiar <3

anis said...

baddrol bakhtiar awesome kau tahu .