Saturday, December 3, 2011

Aku sedih. Nak nangis boleh ?

Aku dalam kesedihan dan kemurungan yang teramat sangat. Sedih sangat sangat dan sangat. Hiba pon ada jugak. Semuanya bercampur baur dan pastinya perasaan tu semua berkaitan sedih. Aku sedih tahu. Tak tahu? Kan aku dah bagi tahu tadi. <--------- Intro sedih sedih ni pahal ? *sengal pulak.

Kelmarin 1 December. Hari pertama movie Ombak Rindu keluar. Aku sedih sangat sangat sebab tak dapat tengok movie tu. Poyo je sedih sangat sangat tu. Tak de lah sedih mana. Kecewa je. Hahaha. Penuh kot wayang sebab movie tu. Tiket pon dah fully booked. Aku dengan mak cik aku ye ye je nak pergi tengok wayang dekat alamanda. Sekali call ''tiket dah habis''. Fuhh. Sentap wehh. *emo pulak aku dengan Ombak Rindu ni.

Bila dah lama tak update blog ni. Idea pon aku tak de. Kang aku merepek meraban kang. Orang malas nak baca pulak. Bila taip entri panjang panjang pon nanti orang bukannya baca sampai habis pon. Sekarang dah pukul 12 lebih. Dalam beberapa jam lagi. Aku nak gi jenjalan. Baru la nak berjalan dah dua minggu cuti. Sedih saya taw. Ngade ngade pulak. Hahaha.

Dalam kegembiraan aku masih sedih sebab tak dapat tengok movie Ombak Rindu tu. Kalau aku tak layan novel tu. Tak de la kemaruk sangat aku nak tengok movie tu. Heeee. Nak nangis boleh tak sebab tak dapat tengok ombak rindu ?


No comments: