Sunday, December 11, 2011

Kawan - Saya rindu awak .




Saya rindu awak yang dulu
Yang rajin kejut saya setiap pagi
Yang rajin hantar mesej ''good morning''
Yang rajin mesej saya tiap masa
Yang rajin tanya ''tengah buat apa tu?''
Yang rajin buat saya ketawa
Yang rajin buat saya senyum
Yang rajin call saya lama lama
Semua saya rindu .

Tapi sejak . . . . . 

Kita dah lain  
Kita tak macam dulu
Saya bukan sengaja nak elak diri dari awak
Tapi saya terpaksa
Itu susah sebenarnya

Saya selalu badmood
Saya nak buat awak bosan mesej dengan saya
Saya nak buat awak stop contact saya
Tapi saya tak boleh 
Kalau awak tak mesej saya
Saya yang akan mesej awak
Kalau saya tak mesej awak
Awak yang akan mesej saya 

Can you make me smile like before ?
I miss you a lot friend.


2 comments:

ATYRA said...

ape sudah jadi nie??
ayoyo.. berkawan biar seribu bercinta biar satu^^
takpayah nak susahkan diri buat sakit hati sendiri dgn kawan kau tuh..

anis said...

@ATYRA

luahan hati je ni . hahaha