Monday, June 4, 2012

So true !


This love cycle is very trueeeeeee !!!! Mula mula tu stranger je. Tak kenal. Bila dah kenal start jadi kawan. Lepas kawan makin kamceng jadi la best friend. Dah lama jadi bestfriend fall in love pulak and automatically become boyfriend and girlfriend. Bila dah jadi boyfriend and girlfriend ni kadang kadang ada gaduh ada kecewa dan macam macam lagi. Bila dah frust menonggeng macamtu apa lagi putus cinta la. Clash terus and jadi la heartbreak. And last bila dah heartbreak jadi stranger balik.

Bila lepas heartbreak jadi stranger. Bila jadi stranger untuk yang kedua kali tu rasa janggal sangat dengan orang tu. Kadang kadang macam rasa "I was fall in love with him/her, I said I was, I wish I wasn't". 

1 comment:

IzyanNazuraa said...

Weii , gambar dia takda yang paling dohh