Wednesday, July 11, 2012

11 Julai.

Assalamualaikum w.b.t.

Entri kali ini khas buat kawan a.k.a madu aku. Yes, my honey.

Dear Izyan Nazurah,

Happy Birthday yo ! Selamat ulang tahun yang ke-empat belas. Sedar sedar la sikit awak tu dah remaja. Jangan perasan macam budak baru 4 tahun yang hari hari nak susu botol. Hahaha. Joke sikit wehh. Memandangkan kau sekarang dekat hostel aku tak tahu nak wish macam mana. Harap harap kau ada la stalk blog aku.

Di kesempatan ni, aku nak mengucapkan selamat ulang tahun yang ke-empat belas. Semoga sihat selalu dan bertambah gemuk. Jangan kurus sangat macam papan kang bukannya sihat makin sakit pulak kang. Jangan tinggi sangat nanti kau lebih tinggi dari aku dan nanti aku akan kelihatan pendek. No way la.  Sekarang aku dah 160 cm kau tau. Nanti aku gayut hari hari nak lebih tinggi dari kau. Hahaha. Belajar rajin rajin la sebab tahun depan kau dah PMR. Jangan jadi macam aku. Aku ni malas tahap gaban plus tenuk punya keturunan.

Aku tahu kau seronok gila duduk dekat Samer tu tapi jangan lupa aku. Jangan lupa budak budak Sam1. Sekali kau lupa aku, aku baling kasut sekolah aku dekat kau. Baru kau tau. *Ceh, over pulak aku ni* and last is, semoga makin rapat dan akrab dengan teman tapi mesra kau tu. Aku tolong doa dari jauh je ni. Ada jodoh ada la tu. Hahaha.

This cute girl is Izyan Nazurah.

- Wishing you the trasure of happy yesterdays and the gift of bright tomorrows. Happy Birthday Yan! -




No comments: