Monday, July 2, 2012

Gua sedih derr :'(

Tomok tersingkir dari Masterchef Selebriti Malaysia aku sedih. Italy kalah lagi la aku sedih.

Klik untuk tumbesaran

Semalam hari kesedihan bagi aku. Lagi sedih masa Tomok tersingkir. Huwargggghhh. Sedih gila kot. Ini serius buat aku sedih. Aku tengok masterchef sebab aku memang minat cerita realiti ni. Makin bertambah minat tu bila ada Tomok. At first, Tomok memang tak menyerlah biasa-biasa je. Tapi aku tetap support dia. Dia dah banyak kali pakai apron hitam tu. Apron hitam tu dah macam kawan baik dia dalam masterchef. Walaupon dia dah banyak kali pakai tapi dia tetap stay dalam masterchef tu. Semalam dia terkeluar buat aku sedih. Dah tak ada hati rasanya nak tengok masterchef selebriti. Tomok balas tweet aku pon macam tak happy je. Sedih woo :(

Kalau la masterchef ni ada undian masuk yang macam dekat akademi fantasia tu. Confirm dan yakin seyakin-yakinnya aku akan undi dia untuk masuk balik dalam masterchef ni. Tapi, Tomok ni kira power jugak sebab dia ni makan kat kedai mamak je tapi boleh jadi Top7. Tomok awesome la !!

1 comment:

Nazira Isa said...

Alaaa , tomok dh out karl dh out tapi si AA tak out lagi , apahal ?