Monday, August 13, 2012

Entri Ogoos.

Assalamualaikum w.b.t.

Ini entri yang pertama dalam bulan Ogos. Yang pertama ? Ye, yang pertama. Nampak sangat aku busy sampai tak sempat nak update blog. Gua busy gilerr kot. Serius busy. Last two weeks, aku ada trial. Trial wehh trial tapi aku study ayam ayam je. Malas malas and malas. "Wahai malas tolong pergi jauh jauh. Aku nak belajar ni." Malas la nak cerita pasal trial boleh frust terkangkang aku cerita pasal trial.

Hari ni 13 Ogos bersamaan 24 Ramadan. Lagi 5 hari je nak raya. Syawal mehh. Bila raya dah dekat itu maknanya PMR pon dah dekat. Ahh, cerita periksa lagi. Tertekan betul. Raya tahun ni ada empat pasang baju kurung. Tema baju raya family tahun ni warna macam biru kelabu nila. Eh acano tu ? Hmm, lantak la asal kan faham sudah. Baju more kepada kelabu kot. Biru ada dua pasang. Coklat sepasang. Minat betul aku dengan warna biru. Kasut sepasang tapi  rasa macam nak pau mama aku lagi sepasang. Hahaha. Tak guna punya anak dara tukang habiskan duit je. Tahun ni je kot. kot la sangat

p/s : Tahun ni puasa tak penuh jugak. Sedih betul la woii :'(


No comments: