Wednesday, October 24, 2012

Crush on someone.

Assalamualaikum people ('',)

Perasaan gembira dan keterujaan yang melampau telah membuak buak harini. Harini asyik nak senyum je. Dah macam orang buang tebiat. Aku rasa aku crush dekat someone la. Hahaha. Dia senyum dekat aku harini maka nya aku pon senyumla seharian. Lenguh otot muka. Hahaha. Angau. Angau. Sah angau. Padahal mamat tu senyum je bukannya cakap apa pon. Over pulak kan aku ni.

Kalau aku cakap dekat member member aku siapa la yang aku crush ni memang jadi bahan gelak kaw kaw la. Budaknya dah la pendiam. Aku jarang berkawan dengan budak yang senyap senyap ni. Tak meriah. Aku pernah lepak sekali dengan budak ni. Bukannya bercakap dengan aku pon. Bercakap dengan orang lain. Konon segan. Tapi budak ni memang pendiam. Nampak macam bedu pon ye jugak. Heh, jahat betul aku ni mengata orang.


Here some quotes,

Sometimes, I really wish I could read your mind so I can find out how you feel about me. But unfortunately, no such things exist


No comments: