Sunday, October 21, 2012

Its all about hate.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Aku rasa nak buat entri maki orang je kali ni. Tapi kalau maki pon aku dapat apa. Buang masa. Buang tenaga. Buang segala galanya. Dalam dua tiga harini aku selalu kena kacau. Handphone dah tak boleh nak senyap macam dulu. Ada je bunyi nya. Kadang kadang tu aku sampai silent. Sampai off. Aku jarang buat macamtu tau tak. Disebabkan pengganggu pengganggu yang terhebak ni aku kena buat macamtu. Kalau orang yang aku tak kenal kacau aku sound sekali je lepastu dah tak contact. Ni bila member sendiri yang kacau cakap apa pon tak load.

Ingat aku suka ke kena kacau macamni. Asyik call je. Ingat aku tak de kerja lain ke nak buat. Sebenarnya aku tak de hal kalau orang call tapi yang jadi halnya bila dia call cakap merepek merepek lepastu mengacau ketenteraman aku. Ingat aku suka ke weh ? Haaa ? Sikit pon aku tak suka la. Perangai tu molek la sikit. Ni tak perangai macam apa je. Aku tak tau la asal aku rasa sakit hati sangat kali ni. Biasanya kalau orang kacau aku buat rilek buat cool je. Sekarang ni aku geram marah menyampah semua ada. Ahhh, aku benci. AKU BENCI tau tak!!!!!!!!


Sincerely,
AnisMS


No comments: