Monday, November 12, 2012

Aku frust .

Assalamualaikum w.b.t (",)

Aku frust. Aku sedih. Aku tengah berduka ni  woi. Apa lah nasib ku ini -.- Huh, sungguh tragis intro kali ini. Aku frust dan sedih sebab aku dah TER-format memory card camera abang aku. Abang aku memang la tak marah sebab tak de gambar dia. Mungkin ada yang marah sebab family aku baru balik PD. Dorang bergambar sakan tapi belum save dah hilang. Lagi satu ada gambar wedding Awon. Tu yang aku double sedih tu. Wuu :'(

Harini je kerja aku download software itu ini sebab nak RECOVER balik apa yang telah hilang tu. Ni semua sebab laptop gila aku ni. Konon la scan untuk detect virus. Bukan scan namanya tu habis di delete semuanya. Hampeh betul. Meroyan aku satu hari ni. Ada satu software ni kalau nak recover balik all the pictures kena beli software tu dengan harga $39.92 USD. Gila apa woii. Aku mana ada duit. Tengah sengkek habis ni. Nak buat passport pon tarak sen.

Dah berjam jam loading tapi belum membuahkan hasil. Takpe takpe. I'm still trying. Better try than never right.


No comments: