Monday, December 31, 2012

Express my feeling, maybe ?

Assalammualaikum w.b.t ('',)

Sejak entri holiday dekat Langkawi tu aku still tak up satu entri pon kan. Bukan malas or apa pon. Netbook aku tak boleh nak connect dengan wifi rumah sendiri. Nampak macam pelik aje kan. Ni semua angkara beldekk(kilat a.k.a guruh). Update pon pakai laptop abang. Fenfeeling ada laptop sendiri kejap.

Pos surat permohonan SMKA ? Already done. Hope dapat. Gua nak pindah derrr(masih berbelah bahagi rasanya).

Pos ole ole untuk Izyan ? Already done. Yan, tunggu depan rumah. Dalam minggu ni mungkin dapat. Harap kau bergembira dan berbahagia okay.

An entry for myself to express my feeling right now.

Apa perasaan korang bila bukak something or whatever yang berceritakan tentang diri korang sendiri. As example bila bukak profile twitter orang tu dan dia tweets banyak sangat about diri kita. Like unmention tweet. Aku agak tu untuk aku sebab most of the story macam membabitkan aku. For the first time aku stalk and I was like seriously ?? *muka separuh tak percaya sebenarnya* Luluh jantung aku runtun jiwa aku. Sangat bermadah pujangga entri kali ini. Soalan soalan dekat ask.fm yang kebelakangan ni yang aku dapat pon macam pelik pelik. Ada kena mengena ke ?

Lepas baca most of the tweets, aku terus rasa macam Ya Allah, budak ni. Tak sangka gila kot. Dia ni stalker ke apa? Ke buat kajian ke atas aku ni haa? HAHAHAHA. *Ini serius aku gelak dalam hati berdekah dekah*

Sebenarnya aku tak tahu nak cakap and maybe siapa yang baca entri ni mesti terbangak bangak. Apa yang aku cuba nak cakap kan. Hahaha. Just ignore okay. Aku just nak express my feeling je. Hohoho.

Mula mula tu aku memang ignore gila pasal ada request untuk nak jadikan aku ni kakak angkat dia la apa la(adik aku dah cukup ramai yang tak terbendung). Then, muncul pulak satu soalan dekat ask.fm yang dia tak kasi aku nak jawab soalan tu tapi dia suruh aku fikir. Just think. At first, aku ignore jugak. Lately, macam macam pulak yang pelik. Banyak soalan yang aneh aneh dekat ask.fm tu dan tweets yang unmention tu. Ini aku tak boleh nak ignore gila. Aku kena ambil berat sikit. Sikit je la. Terasa seperti diri ini menganiaya perasaan orang pula. Hahaha *gelak separuh ikhlas*

Aku ni simple orangnya. Nak suka orang senang. Nak sayang orang pon senang. Sayang yang gitu gitu je la as a friend. Why not kan. Nak lebih lebih? Sorry, aku memang tak boleh. Pernah try tapi tak boleh jugak. Sebelum aku sakit hati dan sebelum aku sakitkan hati orang. Baik aku forever alone je. Cool jugak tu.



No comments: