Saturday, December 1, 2012

Holiday #1

Assalammualaikum w.b.t ('',)

Entri ni patutnya buat lama dulu tapi aku malas nak upload gambar maka tertangguh la. Ada hari apa entah hari tu aku gi Gold Coast. Gold Coast siot. Eh eh tak payah nak teruja sangat. Aku pergi Gold Coast Morib aje bukan Australia pon. Sebagai seorang budak 15 tahun yang suka berenang. Gua excited k excited. Excited kemain. Rasa nak duduk lama lama je dalam tu tapi masa tak mengizinkan. So sad but overall i'm having fun too much. Enjoy much. 

Ini adik gua yang kurus keding tapi bajet ada muscle. Cis betul.

Gua excited main gelogsor ni siap buat aksi superman lagi.

Aku tak faham la asal blogger.com ni kedengki sangat dengan aku. Aku nak upload gambar je gambar rosak. Elok je gambar cantik terus haru biru jadinya. Benci ah cemni. Nampaknya setakat ini je yang mampu aku upload.


Yang offended dengan blogger.com AnisMs. Sekian. Ok bye!




No comments: