Monday, December 10, 2012

Holiday #2

Assalamualaikum w.b.t ('',)
Bismillahirrahmanirrahim...

Berharap agar dapat upload gambar banyak banyak.

Oh okay. My super duper December holiday was very amazing. Best gila. Singapore you rock. Hahaha. Singapore best ada gak certain part yang kurengg. This country very clean. Rumah flat dekat sana macam stok stok apartment macam kondo je aku rasa. Kelassss sangat. Kalau jalan kaki dekat sana boleh jalan lenggang kangkung okay sebab cars will give you way. Sangat heaven. Aku rasa kalau nak jalan jalan naik basikal dekat Singapore pon aku sanggup tau sebab basikal pon ada park dia yang tersendiri. Sangat la sistematik.

Teaser je.

Sebenarnya aku ni acah acah nak update blog je. Hahaha. Aku masih dalam mood malas ni. Lain hari lain entri aku update lagi. Ok bye!

2 comments:

Amirul Syafiq Putera Muslimin said...

Best? Lenguh tak? Apa-apapun, selamat vercuti dan teruskan mengupdate.

AnisMS said...

Bukan setakat lenguh. Sakit badan oi banyak jalan ni.