Thursday, December 6, 2012

Super Duper December.

Assalammualaikum w.b.t ('',)

Beberapa hari dah meninggalkan blog ni. Ada la dalam lima ke enam hari kan tak update. I malas youuuuuu. Malas gila. Lagipon tak ada benda nak cerita. Kalau asyik cerita pasal kemas rumah je siapa yang nak baca. Aku yang menaip ni pon dah naik jemu dan malas tahap gaban.

A short entry maybe. Tonight my December will be the most super duper awesome month. I'll go holiday and membazirkan duit tak henti henti. Hahaha. Me getting too excited right now. Excited k excited. Malam ini akan bergerak ke Johor dan esok akan bermula la segala aktiviti aktiviti yang tercabut jantung. I'm going to Universal Studio Singapore. Hohoho. *tayang gigi* *kenyit kenyit mata* *lari keliling rumah* See ? Betapa excited nya aku. Sebenarnya ni bukan excited dah macam jakun plus batak pon ada ni. Aku rasa Nurin yang pergi Beijing tu pon tak se-excited aku. Hihihi.

Pergi Singapore dengan kakak dan pakcik makcik tanpa mama dan abah serta adik beradik yang lain. Mungkin sesi beli belah nanti agak terkawal disebabkan mama dan abah yang tak ada untuk salurkan fulus. Hehehe. Nampak tak betapa materialistik nya aku ni. *kunyah chew gum*

Malam tadi ada la budak ni kan dia text kita "take care tau kat sana" Hohoho. He is so sweet like a candy. Hahaha. Aku suka betul kalau orang text ada tau tau ni. Nampak cute je. Dia nak tidur awal semalam sempat lagi cakap "jangan kacau tau". Risau betul dia kalau aku kacau dia. Hahaha.

End of the story. Cerita lain pulak.

Isnin lepas aku telah pergi berjumpa dengan kawan kawan lama yang agak dah berapa tahun entah tak jumpa. Excited jugak. Excited k excited. Entah kenapa la entri kali ini asyik keluar word excited je. Memandangkan kitorang ni duduk Sabak je. Sabak aje okay. Maka ke KFC la jalannya. Nak ke mall yang gempak gempak tu memang susah la gayanya. Dengan abah aku yang dah tukar tempat kerjanya lagi. Susah nak berjimba sekarang ni. Pergi KFC pon okay. Asal dapat jumpa. Dapat snap picture buat kenang kenangan. Cukup ah tu kan. Nak melebih lebih pulak. Eh tetiba. *Abaikan*


So, here the pictures.

From left : Ifa, Aku, Wawa, Tasha, Siti, Etot, Kunik, Aten, Eqa.

Gambar ni yang paling aku tak puas hati. Asal aku pejam mata. *hentak dinding*

Baru sedar pada waktu kejadian tudung aku bulat. Hahaha. Macam tak boleh blah aje kan.

Me with Aten. 

Jumpa dorang ni seronok tapi ada dua orang ni sibuk dok tanya aku sekarang dengan siapa. Single ke couple. Hello, i'm just fifteen okay. Eh, nampak macam tak ada kena mengena kan. Kisah pulak aku. Hahaha. Jumpa dorang ni jugak la memasing sibuk nak ukur tinggi. Kemain korang eh. Yang tinggi menggalah tu memang aku terkejut gila. Tinggi gila kot si Ifa tu. Etot je masih rilek dengan etotnya. Hahaha. Haritu jugak la jumpa Siti for the first time. Aku dah syak dah yang budak Siti ni gila. Sah la dia gila. Sembang tak nak kalah. Padahal sembang berdua aje kot dengan Kunik tapi macam ajak sekampung. Hahaha. Siti ni gurau k gurau. 

Blog ini akan terdiam kaku dan membisu untuk beberapa hari sampai aku rajin untuk menaip semula. Sekian. Peace yaww ('',)








No comments: