Saturday, April 13, 2013

Hmm.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Selesema *capai tisu* *lap hingus*
Batuk? Serius dah tak tahu nak buat apa. Redha je.

An entry for release tension maybe. I'm just confused about my feelings. Hmm.

Apa yang aku cuba nak taip dalam entri ni pon aku tak tahu sebenarnya. Hmm.

Orang baik dengan kita. Siapa tak suka kan. Well, i'm sure semua orang akan suka bila orang baik baik dengan kita. Nak nak dia caring jadah semua tu kan. Yang nak melting melting bagai tu lantak la. Bagi aku yang caring caring ni nampak macam prihatin sangat, gentle.

Lately ni, ada orang yang baik sangat dengan aku. Hmm, hard to say. Bila someone buat baik dengan aku, at first aku memang kerek habis weh. Buat biasa je. Nak tak nak. Like usual poyo tahap langit ketujuh tanpa penghujungnya. Arghhh, bajet nya aku ni. Lama lama dah tak boleh nak kerek. Lastnya cair jugak. Hahaha. Mangkuk betul aku ni. Dah rupa aiskrim nak cair cair bagai ni.

Bagi aku, cukup orang tu buat baik dengan aku. Bajet bajet caring dengan aku. Cuba tarik perhatian aku dengan macam macam cara. Ini serius boleh buat aku tergelincir dalam bilik air. Tu belum bagi ayat bunga bunga. Mau nya aku tercabut jantung ni haaa. Lagi satu pesen bercakap nak pandang mata. Haaa, dah kenapa kau ni. Aku kalau bercakap dengan orang yang bercakap pandang mata ni seboleh bolehnya bercakap tak nak pandang orang tu. Cakap sambil menunduk. Wahahahahaha.

Seriously, aku memang kerek kalau pasal feeling feeling ni. Bagi aku seboleh bolehnya aku tolak apa yang aku rasa even sikit. Kalau dah over sikit dari yang sepatutnya aku start layan tapi bila aku layan aku tahu aku boleh hanyut at last aku stop jugak.

Tak tahu kenapa tetiba nak buat entri ni. Hmm. Its all about someone. Hmm, just someone. Aku harap ini semua mimpi. Tu je.


No comments: