Wednesday, May 29, 2013

Friends Gathering.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Semalam(Selasa, 28 Mei) lepak dengan bebudak Sam1. Ex-Sam1 pon ada. Tak expect boleh kumpul gitu ramai. Makan dekat kepci yang tak best sebab tak ada WiFi dan dorang tutup air-cond sebab ingat kitorang nak datang lepak je. Wakluu la kitorang beli la bukan nak lepak sesaje *marah orang orang kepci*. Lepas makan semua semua tu gosip ahh pasal isu semasa. Berbakul bakul ahh dosa aku camni. Iskk iskk iskk.

Dulu aku ni kalau lepak naik basikal je. Sekarang, nah kau naik motor. Satu kemajuan dimana basikal tidak diperlukan lagi. Dengan tak berlesen nye semua ajet ajet racer je. Friends gathering kali ini terdiri daripada Boo aka Tyma, Nopie, Kyba, Fida, Decade, Adel, Karoot, Afiqah Zainuddin, Qila Aziz, Itik dan aku aka AnisMs. Lepak kepci tu tak best mana kot. Yang best nya gi pantai. Syokk woo. Main angin. Tudung terbang. Fenfeeling model kejap. Ahhh retis habis. Wakakaka.

Dengan berbekal kan enam biji motor. Kitorang ajet ajet konvoi ke pantai Sg, burung. Weh minyak motor kering kot. Menggelupur cari petropam. Motor aku lerr tu. Tu la sakan sangat. Main keluar je tak check minyak. Bagus betei.

So, here the pictures..

Gaya macam TheNextTopModelSabakBernam kot.

Kacau bilau tudung membuktikan angin kuat.

Jalan jalan jugak. Solat jangan tinggal. Masjid.

Gambar ni baik. See the 'tukang ambil gambar la'. Me me me! Hikhikhik.

Extraordinary batch. Salute 97's.

Aku paling suka gambar ni. Favourite picture. Semua gaya cam retisss konon nya. Puiii.

Last, had a very enjoy moment with them. Never expect that aku akan berkawan dengan dorang semua ni. Masa form1 aku dengan dorang ni memang tak kamceng. Serius. Masa mengubah segalanya. Makin meningkat umur makin boleh fikir mana kawan mana lawan.







No comments: