Friday, May 10, 2013

Tiada tajuk. Harap dimaafkan.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

I'm home. Again? Yes. Minggu ni balik wajib kot. Perlu la bagi aku untuk pulang ke rumah.

Hai and hello. *waving*

Minggu ni minggu exam. Exam? Can you be my lover for a while and please be nice to me. *hoping*  Esok exam. Malam sebelum esok tu baru aku nak sentuh buku. Baru aku nak baca. Cool kan? Abah kau cool. Jangan ikut style study yang macam ni. Kelak nanti penyesalan untuk beberapa jam selama exam berlangsung.

Duduk hostel style aku belajar totally changed. Bukan masa aku la kan study lepas isyak ni. Biasa aku study lepas maghrib. Memang dekat prep aku bantai tidur. Nak tengok aku baca buku? 5 minit boleh kot. Bilik prep tak best. Wuuuuu :'( *nangis tepi laptop*

Open lagu Shine Your Way by Yuna ft Owl City. Dah jadi lagu favourite. Mohon crush nyanyikan untuk aku *buat muka comel mintak kaki*

Balik dari hostel terus bukak twitter. Dari minggu lepas aku dok perhati je manusia ni punya profile twitter. Aku stalk dia kot. Dah la perempuan. Sumpah aku aneh. Hahaha. Aku stalk orang tu bersebab la. Dah macam bergaduh pulak tadi dengan unmesi. Perghhh tak matang siot aku ni. Benda dah lepas tetiba aku nak naikkan balik. Bengong betul.

Minggu ni punya cerita banyak benda yang buat aku bengkek. Rasa cam geram je dengan semua orang. Benci betei. Malas nak story panjang panjang. Chau dulu. OKbai.

No comments: