Sunday, June 30, 2013

Erk?

Ini serius.


Orang tak tahu nak cakap apa or nak cakap camne tapi orang tengah happy. Orang happy dengan awak. Awak buat orang rasa semua benda macam nak senyum je. Tapi tak tau la benda ni sampai bila kan. Awak, tolong jangan baik sangat dan jangan nak sweet sweet sangat eh. Nanti orang melting sangat susah pulak. Awak baik dengan orang, orang baik la dengan awak. Sekali awak buat jahat tengok la ada yang kena smackdown dengan abang orang nanti.

I'm moody like Squidward. Sometimes selfish like Mr. Crabs. A bit dumb like Patrick. But I'll be there for you like SpongeBob.

Entri kali ni agak lain macam. Aku pon macam something wrong je lately ni. Hahaha.

No comments: