Sunday, June 16, 2013

Happy Belated Birthday.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Ini entri sebersalah. Wkwkwkwk.

First of all nak minta maaf dan berjuta ampun kepada Nazira Isa aka Kak Cnad kerana tak wish lagi birthday kau. Masa birthday kau tu aku ingat sekali dah busy dengan memacam benda terus aku lupa. Sorry k sorry *kenyit kenyit mata* *buat muka comel*

So here, nak wish la kan even dah lambat seminggu. Selamat ulang tahun Kak Cnad. Yang ke berapa eh? Mesti yang ke 20+++++++ ni. Hehehe. Semoga panjang umur and murah rezeki. Happy happy la selalu. Study kau mesti gempak kan sebab results selalu je flying colours. Jeles betul aku dengan kau ni. Jangan nak tension tension sangat dah naik sem baru ni. Keep calm and cool okay.

May your birthday bring you as much happiness as you give to everyone who knows you. Happy Birthday !

No comments: