Monday, June 24, 2013

Sukan sekolah.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Heyyooo *sengih sengih*

Semalam(Ahad, 23 Jun) sekolah aku punya hari sukan. Like usual hari sukan olahraga mesti dekat stadium. Menghadap la panas terik satu hari tu. Dengan jerebu nya lagi. Memang menyesakkan dada dan permandangan. Dah tengah hari pon kabus tebal semacam. Aku feel feel macam kabus cameron highland je. Puiihhh. Hahaha.

Tahun ni aku masuk dua acara je. Dua medal je la yang aku bawak balik. Nampak macam sikit nooo. Sadis betei. Acara aku lari lari je la. Nak masuk acara padang tak pro. Tahun ni ferqah aku yakni Perdana membangun la sikit berbanding tahun lepas. Tahun lepas kecundang gila. Tahun ni dapat tempat kedua. Sama mata dengan Satria tapi dorang lebih pingat emas so, satria la yang mendapat nama. Cisss betei.

Tahun depan aku nak buat dajal. Aku nak kawan kawan aku semua satu rumah sukan. By hook or by crook aku nak tukar rumah sukan jugak. Wkwkwk. Aku dengan Epa niat untuk bersukan tahun ni agak lain macam sikit. Hahaha. Nawaitu dalam hati tu macam jahat je bunyi nya. Tapi lepas dah. Kira okay la. Apa yang kitorang nak kira dapat la.

Kawan sehidup semati atas trek <3

Boo dengan Epa member trek aku since form3. Kitorang start main olahraga masa form3 la. Main 4x100. The best teammates ever la. Jatuh bangun sama sama. We fall. We get up. We win. We lose. Pernah sekali tu aku terpijak kaki Epa guna spike. Berdarah kau kaki dia. Sian dia. Iskk iskk.

Bila olahraga ni semangat yang aku nampak. Semangat batch. Serious talk. Bebudak form4 akan support semua bebudak form4 even lain rumah sukan. See? 97's sangat menyayangi 97's yang lain. Wkwkwk. 

H O T  T O  G O. Form4 form4 hot to go. Aummmm :') Hahaha.

I heart them <3

97's. Hidup dekat sam1 memang guna rules sendiri. Law yang ada semua kitorang langgar.

Tahun ni olahragawan dengan olahragawati takdo tapi ada tittle Raja pecut dengan Ratu pecut. I got the tittle already la. Ngeh ngeh ngeh. Ratu Pecut? Sounds weirdo kot. Wakakaka. Medal tahun ni tak best tak berat. Tahun lepas lagi baik medal dia. Berat pon berat. Wuuuu, rindu tahun lepas. 

Aku still tercabar dengan adik aku. Last week dia punya hari sukan. Dia bawak balik dua emas. Tiga perak. Lepastu jadi olahragawan pulak tu. Sentap aku. Aku bawak balik dua emas je. Tapi okay la. Better something than nothing. Ye dokkk?

Semalam penat sangat tapi berbaloi kot. Alhamdulillah :')









No comments: