Saturday, July 13, 2013

Birthday wish.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

And again entry sebersalah. Aku lupa nak wish birthday madu a.k.a honey aku. Erghhhh ==' Aku ni pelupa betul. Kemain banyak semut yang aku dah khadam ni. Ishh ishh. *muntahkan semut*

Dear Izyan Nazurah a.k.a my beloved homey and madu,

First of all, beribu ampun dan maaf and i'm really really sorry. Terlupa la date of your birthday. TER okay TER.  Bilamana aku TER ni maknanya tak sengaja okay. Hikhikhik *gelak acah acah comel* So here, Happy Belated Birthday Yan. Sweet fifteen. Makin meningkat usia ni makin tua dan makin dekat dengan mati tau tak. So, beringat sikit eh. Hehehe. Dah nak trial kan? Then, all the best. Goodluck on your trial  and your PiEmAr. You can do la. Straight A's k? InsyaAllah. Aku doakan dari Sabak ni haa.

Semoga panjang umur and May Allah bless you always. Dah lima belas tahun kot perangai tu biar matang sikit jangan nak bebudak sangat eh. Kikikiki *gelak tak berapa nak gelak* Semoga ceria dan happy happy selalu. Jaga diri. Jaga kesihatan. Jaga iman. Jaga hati. Jaga mata. Semua la kau kena jaga. Take care good of yourself k. Last, semoga jadi orang yang betul betul orang bukannya sekadar orang-orang. Hahaha.

Yan, dah makin remaja la sekarang.  Limabelas kan? *kenyit mata*

Aku rindu kau la gila -.-


No comments: