Saturday, July 6, 2013

Random entry.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Hey people. Aku kat Cameron Highlands ni. *pakai sweater, mafla, gloves, socks*

Isnin or  Selasa ni aku ada ujian Al-Quran untuk SMA and now aku ada kat cameron. Sumpah la weh aku tak menghafal. Gila tak gila la. Aku rasa nak rebus buku al quran aku tu lepastu aku nak minum. Kot kot boleh buat aku hafal semua surah dalam tu. Kira baik lah kan. Okay, ini semua ngarut. Anis, sila kembali ke dunia realiti yang fana ni.

Rabu ni kita bakal puasa. Ramadan coming laa. Excited. Aku nak duduk rumah. Tak nak duduk hostel. Abah kata okay. Double excited. Nak terawih macam sebelum sebelum ni. Triple excited. Tahun ni tak nak la ganti puasa banyak banyak. Mohon aku period tak lama lama. Wkwkwk.

Sebenarnya sekarang modal nak update blog tu tak ada. Mengarut je banyak. K la chauu dulu. Bye semua.

No comments: