Saturday, August 31, 2013

RE-fresh ---

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Lamanya aku tak update............. *ketuk kepala sendiri*

Heyyooo. Masih ada seminggu untuk trial SMA. Cuak tu ada. GEGER pon juga ada. Serius takut. Takut tak boleh perform. Hafal ni hmm entah la. Macam dah banyak hafal. Macam la. Tapi banyak gak yang dah lupa. Tu la tak istiqomah dgn apa yg di hafal. Pastu cam tak ikhlas enn. Memang ini la dapat nya. Arghhhh--- Aku kena ubah ni. Mesti dan harus.

Makin nak dekat trial ni jalan pon macam tak cukup tanah je. Bukan tu je stress pon ye jugak. Dengan folio akaun nya. Dengan addmath yang menyambah bumi nya lagi. Hehhhhh. Tension tahap petala langit ketujuh. Di kala kala stress ni mula la aku teringat sweet sweet best best or amazing amazing moment yg pernah aku ada. Meh kita imbas hidup aku beberapa kebelakangan ni.

Engko tahu tak apa perasaan budak nambelas tahun bila dapat main bubble ni. Heaven.

Feeling yang aku rasa masa ni best gila kata kau. Aku lupa life aku kejap.

Ni ajet ajet candid padahal tak pon. Puihh sekali.

Bila pakai peplum gini aku rasa aku kurus kot. Puji diri sendiri. Hahahaa *golek golek atas katil*

With someone who really make my day everyday.

I'm the one who like to make the crazy face. The real of me. Hahaha.

Fenfeeling retis. Moment terbaik yang pernah aku ada dengan manusia yang bernama kawan.

Ini kakak aku. Walaupon pakwe dia kata dia comel tapi bagi aku dia ni The Rock. Dia pantang tengok orang sakitkan hati aku. Dia cuba nak bagi backhand dekat orang tu. Ni buat aku tacing. Sumpah.

Part ni paling aku rindu. Menggelongsor dlm air benda paling best.




Aku rindu Singapore. Serius. Rasa enjoy gila masa ni. Gila macam tak nak kalah. Gelak semua stok stok mengilai. Semua masuk air.




Bila dah tak berjalan sangat ni, kurang travel aku rindu nak jadi budak kecik. Masa tu abah la paling rajin bawak gi memana. Asal weekend je mesti keluar. Sekarang ni faktor kedewasaan dan masa membuatkan travel satu benda yang tak boleh nak buat tiap minggu. Syahdu tahu. Aku cuma rindu nak jadi  budak kecik macam dulu. 

Aku rindu -----







No comments: