Tuesday, December 31, 2013

2013.

Assalamualaikum w.b.t ('',)

Last day in december. Last day in 2013.

Terima kasih 2013. Banyak sangat cerita itu ini. Semua rasa ada. Yang mana indah aku jadi kenangan. Yang tak indah tu memang pahit rasanya. Sokaayy.

Okay. Ni farewell entry konon nya. Acah acah. Hahaha.

Sepanjang 2013. Banyak benda yang aku tak pernah buat aku buat. Ada jugak yang aku dah langgar pantang aku sendiri. Buat hal yang aku tak pernah buat. Boleh cakap jahiliyah gak en aku punya 2013 ni. Hahaha. Banyak story tapi malas nak cerita semua kang rajin aku story.

2014 bakal menyinggah. Okay. Tahun baru. Senyum.

Tak tahu nak taip apa ni. Tetiba blank. Ada benda yang kacau mood aku. Sorry.

Trillion million billion thanks.
Empat Akaun Satu yg sangat family dan gila.
7teen yang sgt annoying.
Boo, Nopie dan Fida.
Semua.


No comments: