Saturday, February 22, 2014

Ni namanya membebel.

Assalamualaikum w.b.t ('',)
Dah duduk rumah pon malas nak up entri. Cemana ni?
Aku busy. Tu je.
Awal awal tahun ni jet jet busy training sana sini. Aku ni rajin training sebab nak maintain kurus je. Hahaha. Aku ni makan banyak sangat sekarang. Biasa nya masa rehat kat sekolah akan makan makanan berat pastu makan keropok lekor 6 ketul. Fuhhh. Curi curi makan dalam kelas masa belajar. Kadang tu still rasa lapar. Tu aku pelik perut aku ke tekak ke nafsu ni semua? Hmm hmm hmm. *usap usap dagu*
Hari apa entah haritu ada la peluang dapat pegang M16 tapi takde la peluru. Kang ada peluru hidup potensi aku nak bakar sekolah sendiri sangat tinggi. Tahun ni kira dah tough sikit ahhh larat nak angkat natang ni. Masa form2 dulu aku tak larat kot nak tampung natang ni. Rasa mcm lembik gila dulu. Sekarang dah rajin workout. Angkat dumbell hari hari kat rumah. Dah tough aku ni. Wkwkwkwk. Statement membajet diri tak tentu hala.
Hari hari yang mendatang semakin ceria walaupun penat tak terungkap dan tak terkata tapi aku bahagia dengan ada nya makanan setiap masa. Dan ada juga insan insan yang annoying dan gila mewarnai hidup gua yang memang warna warni ni. Hihihihi.
Tadi jumpa makcik gua, dia kata "nanti mesti kau ada rasa menyesal sebab keluar asrama. Masuk la balik" Lebih kurang gini ahhh ayat dia. Eeee, makcik gua ni. Condemn gua jugak. Bikin sebersalah gua memuncak semula. Ciss betei.
Duduk rumah tengah jet jet rajin kan diri duduk dalam bilik setadi dua ke tiga jam. Jet jet je la. Buat homework tebuk tebuk. Study f4 punya subjek pon belum ni. Cemas gua dibuatnya dengan espiyem ni. (padahal tiap masa dok melagho aku ni.wkwkwk) Tapi nak tak nak kena paksa study gak. Aku ni dah la tak pandai mana kang espiyem hancur kerja cleaner la aku. Cita cita tinggi ni. Nak kerja bawah aircond. Naik kereta besar. Hahahaha. ANGAN ANGAN!
Tapi yang gua tak menahan ni, aku study takde sape nampak. Aku main fon. Main tab. Terus kena marah. Tskkk tskkk. Sedih kita tau. Sebak. Kita rajin takde sape nak perasan. Bila aku tengah melagho semua nampak. Kemain. *gigit bantal busuk* Ni tengah merajuk ni senanye. Huh.
Perenggan terakhir gua, bila gua nak terer addmath ni?
Ok bye.
Aku rindu Zati Wani. hahaha.

No comments: