Monday, March 17, 2014

Aku

Assalamualaikum wbt ('',)

Dengar cerita hati by hafiz hamidun. Fall in love sangat dengan lagu ni sejak ferqah wira bawak masa amal islami haritu.

Okay, entri kali ni aku nak menaip tanpa hala tuju. Stress. Maka menaip la aku. Hari ni hari paling tak bahagia kat sekolah. Bilamana ramai budak tak masuk kelas. Ramai bebudak penat dan lemau. Dan monday bluesssss. Tak best nya lahaiiii. Aku sangat sangat rasa something wrong somewhere.

Dan aku tak tahu bila benda yang aku tak anggap pon tu masalah tapi jd masalah ni nak setel. Aku penat. Fed up senanya. Benda kecik. Aku ni tahap pemalas punya umat manusia nak peduli dengan orang lain. Sebab bagi aku orang lain ni menyusahkan hidup aku je. Aku tak suka. Ahahaha.

Semua semua semua nak sensitif. Nak terasa la apa la. Heyyyy, what is wrong with you? Aku malas aaaaa. Thats why i love when i'm alone. Dan bila aku alone semua semua semua nak cakap aku sombong. Pedulikpe aku. This is my life. Hidup aku. Lantak aku. Bukan engko pon yg bagi aku makan nasi. Abah aku jugak.

Aku suka sorang sorang sekarang. Jangan tanya kenapa. Sebab aku rasa aku memang sorang sorang. Aku tengah kering ni tapi sebak. Entah la. Tunggu masa je ni. Kang dah tak tahan aku nak nangis masa tengah mandi. Hahahaha.

P/s: addmath aku lulus. Aku rasa bangga sgt dgn diri sendiri. Boleh? Wkwkwk.

No comments: