Thursday, March 13, 2014

Gila, aku JK.

Assaoamualaikum w.b.t ('',)

Entri tengah malam. Aku jiwa kacau.

Semua orang. Semua semua semua semua orang pikir aku ni takde hati. Heartless. Feelingless. Aku tak care dengan surrounding. Aku tak peka dengan orang sekeliling. Aku tak sayang kengkawan. Semua aku tak. Point dia kat sini aku tak kisah pasal orang lain.

Weh gila, kalau care nak kena tunjuk la? Nak kena canang aaa kat semua orang? Macam tu? Aku macam dah tak tahan bila orang sekeliling kata aku heartless dan feelingless. Padahal aku manusia yang paling.... Eeee, tak tau aaa nak cakap. Aku jenis orang yang double meaning tapi takde sape pernah nak faham aku.

Korang expect aku je la nak faham korang. Weh, aku tak mintak aaa korang faham aku. Tak mintak aaa korang care pasal aku. Ni je aku mintak. JANGAN MENYUSAHKAN AKU. LAYAN AKU MACAM MANUSIA BIASA. JANGAN ANGGAP AKU TAKDE PERASAAN. Tu je. Tiga benda.

Fed up. Aku penat.

Kenapa semua orang anggap aku tak care dengan 'engko-engko' ni. @#%&*. Sebab tu aku tough sampai harini agaknya. Sebab dah biasa dengan prinsip hidup 'lantak kau la' Aku memang. Memang macam ni. Tapi takdela sampai aku tak concern langsung. Eeee, geram aaaaa.

Need someone to talk. Right now.

P/s: Aku pon tak nak la hargai orang yang tak hargai aku ni.

Jangan sampai aku betul betul DAH TAK KISAH. Sebab aku sekali dah lantak memang lantak engko la. Aku ni kengkadang nekad gak. Huh.

*benam kepala bawah bantal*

No comments: