Thursday, May 1, 2014

Sedih tau..

Assalamualaikum w.b.t ('',)

That moment bila siblings tiga orang(kakak, arep, ami) dengan abah mama gi Langkawi tak bawak aku rasa nak nangis tu sangat tinggi.

Kelmarin mama kata nak pergi Penang nak amek Jia habis matrik. Dia kata lagi tidur pulau. Nak naik jambatan baru. Maka, aku dengan yakin nya malas aaa nak ikut. Penang je kot. Nebermain la. Its okay. Lepastu petang dapat call : "dik, cer teka cer teka kitorang gi mana?" aku dah la tak cam ni suara siapa. "ni sape kau tanya" "oh kau, pehal kau?" "kitorang nak gi langkawi. Ke langkawi ke kita" Me *crying* Damn aaaaaaa.

Yg jiha tak habis habis update instagram dengan bagi gambar kat wasap. Eeee, cilakanya rasa. Pergi tempat lain aku redha weh. Redha. Ni langkawi. Cisssss. Takpe takpe. Aku sekolah. Jihad fi sabilillah. Ehh? Hahaha.

Kecewa baq ang. Mohon lepas SPM renew passport nak ikut sesape yang nak gi korea tu. Please aaaa please. Makcik makcik yg nak ke korea tu ngajak la titew. Hukhukhukhuk >.<

No comments: