Monday, June 9, 2014

-..-

Assalamualaikum wbt (",)

Ini blog luahan perasaan. Sukati aku aaa nak meroyan apa. Ehh?

Pehal aku rasa nak sentap sangat bila dah jadi macam ni. Pffft betul -.- Kalau la aku ni takde sense of humanity langsung kan okay jugak. Tak payah nak sesikit terasa. Tak payah nak rasa offended betul. Lagi okay kalau aku heartless terus. Pergghhh, masalah aku ni masalah.

Kadang tak terasa tapi aku terasa gila bila orang treat aku macam aku ni engkau tak pernah kenal aku. Huh. Agaknya sebab aku ni pemalas nauzibillah kot nak bersosial sgt sekarang. Kawan aku kawan sekolah je la. Tu pon takat kat sekolah je. Yang ada takat lebih lebih tu kawan sepermainan di taman petang petang bila lifeless dan teman ajak beli eskem kat kedai depan. Hehehe.

Aku dah mula tak sedap hati. Kadang kata hati lagi telus murni tau. So aku anggap kalau benda nokharom tu over cam tu je aku okay je. Let it be dan let it go. Phewww.

I'm totally need a life o_O

No comments: