Sunday, September 28, 2014

Tiba tiba

Selamat par gay car one car one :)))

Huh. *sigh*

If and only I can be an invisible person on this earth I'll be the happiest girl.

And suddenly I felt very tired. Really tired. Untuk terus stay dgn apa yg dah jd sekarang. Untuk terus kuat dan kuat. Penat baq ang dah ni. Nampaknya orang yg lain tak care sgt pon kan. Aku pon malas nak caring overload ni.

I'm just hate the situation where we are too close before and now we are like not know each other. We used to be the most crazy insane people before this.

Hahahahaha. Sarcastic laugh.

Aku juga benci dgn org yg tiba tiba buat aku rasa bersalah dekat dia even i'm not doing anything. Bro, awak yg dingin tiba tiba. Awak juga yg aneh tiba tiba. Tiba tiba kita tak bercakap. Dan semuanya menjadi kekok. Ouh man, aku benci situasi ni. Awak dgn ego awak boleh jalan dan bye bye saya ucapkan. Okay? Sepatutnya kawan tak buat kawan dia macam ni bro. Sumpah pedih.

Semuanya dah awkward sekarang. Its killing me inside. Dear people, aku tak tahu nak cakap apa. Satu je la aku nak cakap. Live our life. Enjoy. Thats all.

And please do not make anyone hurt with your behaviour.

Entri utk diri sendiri. Aku tak mention sesiapa. Jgn terasa. Ini blog aku, hak aku nak menaip.

Last, tak payah sibuk sibuk judge aku. Get your own life.

No comments: