Friday, November 21, 2014

Hei.

Hai hai hai.

Physically mentally totally drained and tired.

Sumpah penat. Serabut.

Aku bengang. Tu je.

Panas hati. Tu je.

Sakit hati. Tu je.

Aku dah happy gila harini last paper pastu mood swing. Memang, memang cilaka sangat.

Takpe. Kering en. Aku tak nangis. Sikit pon tak untuk benda simple ni cuma aku jadi fed up.

Tolong cakap celah mana yg engkorang boleh support kitorang? Kat mana? Bila? Macam mana? Tolong cakap----

Engkorang sakit hati kan bila kitorang buat macamni. Kitorang makan hati dah lama. 5 tahun. Bukan tempoh yang sekejap. Lama sangat. Kali ni. Aku tekad.

Down tu memang habis down dah. Tapi masih ada lagi manusia yg supportive di sekeliling. Aku cool je. Ikut flow. Ikut flow dunia yang banyak pancaroba ni.

Ending macam tak baik. Memang kurang baik.

Tapi, aku masih ada manusia manusia gila yg tak pernah tak kelakar untuk jadikan ending aku best dan menarik.

Tolong, jangan hancurkan apa yg aku nak. Yang AKU nak. Bukan KITORANG. Aku, aku, aku.

No comments: