Saturday, November 15, 2014

Hihihi

Aku letak effort aku untuk korang ketawa. Untuk korang rasa happy. Dan sometimes yay i did it. Korang ketawa dengan stupid jokes aku. Tapi tu dah cukup untuk aku. Senyum korang bahagia aku.

Tapi bila korang sedih. Korang nangis. Tak kan aku nak diam. No. Aku tak boleh buat banyak. Aku try buat sikit. Kalau korang nangis lagi aku janji aku akan cuba buat korang gelak lagi.

Sampai satu hari nanti, aku terlupa. Lupa untuk bahagiakan diri aku sendiri. Kau yg aku anggap fruits heart tolong ada dekat dgn aku hari hari dgn perangai annoying dan sweetness overload kau tu. Aku akan okay 200%. Hahaha.

Yang benar,
Anis Manis.

No comments: