Sunday, November 16, 2014

Semua sama je

Selamat petang.

Entri dalam hujan. Aku sejuk. Batuk. Tak berapa sihat.

Semoga ini kifarah dosa.

First and foremost,
If one day you see different side of me. Tell me.
If one day you know one by one my flaws, that's me.
I'm just being myself.

People changed. True.

Kalau dulu orang orang ini yang aku benci sangat. Sekarang orang orang ini dah jadi half of my colourful day. Sumpah cakap aku menyesal benci orang sbb at the end aku akan sayang orang orang ni.

Dah ramai orang orang yg aku benci dan sekarang orang orang ini la yang buat aku ketawa gelak senyum etc. Hahaha. Silly me.

Aku minta maaf kalau aku hipokrit. Sorry.
Aku cuma jd aku. Aku cuma suka dgn apa yg aku ada sekarang.
Aku sayang semua. Sama rata, jujur.

Satu je la, jgn condemn aku sbb benda benda macam ni.
Aku boleh mati sebab broken heart la.

Tapi tu la. Semua aku sayang.

No comments: