Monday, December 1, 2014

Farewell Dinner

Assalamualaikum wbt ('',)

Full entry about our farewell dinner a.k.a prom night. Acah acah sangat bila eobians kata tu malam prom. Haktuiihh la woi. Hahaha.

Satu malam.
Kita cipta sebuah kenangan.
Aku tak akan lupa.
Akan aku simpan.
Semat dalam hati.
Sampai mati - - -

Our farewell dinner was held at Hotel Sri Bernam. Full support from eobians. Love you guys to the moon never comeback. Love me back please. Hahaha.

Tulisan dekat stage buat sendiri. Hand made. Banyak tangan ni.


Meja aku acah acah VVIP puiih

Epa Amie Kyba Ac





Wak Lan, Zarol, IJol, Abu sumpah terharu korang datang

Antara guest terawal yang sampai

Afzal Haiqell.


Half of my classmates. Rindu ni tahu.

Prom King. Prom Queen. Saniza sangat gojes ini malam.



Haiqell and Waduud. Kawan since tadika. Since 5 years old. 11 years already and still counting. May our childhood season long lasting forever.

Sebab apis cem cem tung aaaa hihihi

Paling rindu. Abu irfan. Sorry tak sempat nak borak lama. Busy. Kawan since form1. May our friendship till the end of our life bro. Tak contact tak pe. Jangan lupa. Kita kawan.


Geng iblis. Nyawa aku. Tulang belakang aku untuk event ni. Tak ada korang event ni tak akan jadi. Terima kasih untuk susah payah. Nasi lemak, tudung, novel, korek tabung dan segalanya. Terima kasih sangat sangat. Kita power sebab boleh cari sampai RM2+++. Thanks untuk sponsor sponsor besar. Sumpah hargai sangat. Hai geng iblis. Kenangan satu tahun ni cukup banyak. Satu per satu event kita buat. Steady je walaupon banyak kali dah rasa nak give up. Kenangan tidur 10 orang dalam satu bilik sumpah aku tak akan lupa. Sepak terajang Nopie. Rindu la lepasni. Tapi satu je la aku nak cakap. Ada duit setel. Semua benda jalan. Hahaha. A big thanks girlfriends.



Eobians saya. Sumpah sayang semua. Terima kasih untuk 5 tahun yang paling indah. Yang kuat bahan yang pendiam yang cerewet yang datin yang selfish yang jipang dan segala macam ragam. Korang warnai cerita sekolah menengah aku. Terima kasih jadi sangat steady dan best untuk dinner ni. Korang handsome dan so beautiful. Jumpa lagi masa akan datang. Nak keep in touch susah. Percaya la. Last but not least, jaga diri. Jaga iman. Jaga hati. Ukhuwah kita sampai bila bila. Orang lain nak benci batch kita lantak pi. Pi mati la. Kita Extra Ordinary Batch sampai bila bila. Siapa jatuh semua cuba untuk support. Sorang gaduh semua backup. Sorang kena bahan semua join bahan. Satu yang aku suka pasal EOB ialah lejen bahan orang. Ni aku suka. Sumpah. Sayang kamu semua sepadu padunya.


Fatimatuzzahra'. Rafidah. My favourite girl. Boo PLKN. Fida PLKN. Aku? Mereput sorang sorang. Aku tak tahu kita mula dari mana tapi kita kawan kan. Kitorang tak pernah cakap elok elok. Sikit sikit jerit jerit. Kadang kadang panggil setan je. Mencarut tahap paling lejen dah. Kahkahkah. Tiga tiga ni sayang tiga tiga tapi tak pernah nak ngaku tak pernah nak ungkap. Cukup la weh tunjuk dengan gaya aku tahu. Aku dah sangat terharu. Boo, jaga diri kat PLKN. Sumpah aku rasa nak bunuh kau dapat PLKN. Kau tak nak kan. Aku nak kot. Fida PLKN second intake. Fida penguat aku. Tu je aku nak cakap. Woii kalau meroyan tengok bola jangan melompat sampai kipas la gila kahkahkah!











No comments: