Wednesday, August 19, 2015

Dah...

Hai.

Dah nak dekat tiga bulan duduk uitm ni. Life is so tough. I miss my school badly. August is the toughest month so far. Semua assignment submit this month. Tarikh rapat rapat lak tu. But still procrastinating is the best. Hahaha.

Dah jumpa macam macam jenis manusia. Yang baik hati yang sanggup teman kita buat apa apa. Yang perangai memang macam celaka tak bertimbang rasa. Yang menjengkelkan macam kau hidup sorang je kat dunia ni. Yang pentingkan diri and dont care about the others. Semua dah jumpa. All in one.

Dah tiga bulan. Dah sedap duduk dekat shah alam ni. Dah seronok belajar kat intec. Tiba tiba dengar khabar kena pindah Dengkil. Hmmmm. Pilu je hati ni. Makin jauh la dari rumah. Makin susah nak balik every weekend. Makin tak ada orang yang nak jenguk aku.

Dan sebenarnya dah tak dapat dah nak cuci cuci mata students intec yang totally handsome with brain tu. Hahaha. I met a guy. Dia payungkan masa hujan and till now aku tak move on. Shit. What kind of feeling is this. I hate it. Since that, aku jadi stalker teroxx wherever he is. Kawan kawan pon join sekaki tu perangai cam lahabau sikit ni. Hahahaha.

I'm just play around and nothing serious. OK bye.

1 comment:

Aini Shah said...

Hi Anis, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)