Friday, October 9, 2015

Syaq.

Hai syaq. Aku tak tahu apsal aku sedih sgt bila aku balik semalam. Sumpah aku tak kuat. Sedih bodoh. Kau kawan aku syaq dari aku bangun tidur sampai tidur. Aku bangun aku hadap kau aku tidur aku hadap kau. Makan sama sama tengok tonton sama sama kencing sama sama. Wehh sumpah aku tak move on. Tak tahu la berapa kali nak nangis. Aku tak kuat. Aku takut kat dengkil nanti kita dah tak macam dulu. Aku suka kawan dgn kau syaq. Gentle aku cakap aku tak percaya kau pernah gemuk. Kau lawa beb sumpah tak pernah terlintas kau pernah gemuk dulu. Aku suka relay kau dgn kebir. Comel walaupon selalu gaduh. Jaga relay elok elok. Jgn suka sgt gaduh aip aip tak elok. Stalk syawal boleh tapi jgn sampai langgar dada dia lagi. Nampak nau gatal nya tu. Dah jadi lawyer nanti aku nak kau jadi private lawyer aku. Kalau aku gaduh kat parking lot sampai naik court kau kena defend aku duh. Aku tak susah hati jauh dgn ana dgn yuni tapi dgn kau entah la aku sebak. Mcm dah kenal lama padahal baru 4 bulan. Aku enjoy duduk dgn kau. Kau kuat maki ke carut ke aku tak kisah atleast kita bukan fake nak jd orang lain. Jaga diri syaq. Ada rezeki kita jumpa lagi😘😘😘😘

No comments: